Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا علیخانلو روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به فعالیت ۸۷۶ آموزشگاه علمی، زبان و مراکز اختلالات یادگیری در استان افزود: وظیفه آموزش و پرورش شناسایی و معرفی مراکز غیر مجاز آموزشی به مراجع قضایی و انتظامی است و هیچ گونه دخالتی در پلمب و فک پلمب این مراکز غیر مجاز ندارد.

وی بیان کرد: برخورد با مراکز آموزشی غیردولتی دارای مجوز از آموزش و پرورش  که موسسان و مدیران این مراکز از انجام وظایف مندرج در قانون  تخلف می کنند برابر ماده ۳۵ قانون تاسیس و اداره کرد مدارس و مراکز آموزشی غیردولتی برعهده شورای نظارت بر مدارس و مراکز آموزشی غیردولتی استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره مشارکتهای مردمی و مدارس غیردولتی اداره کل آموزش پرورش آذربایجان غربی ادامه داد: دراین راستا بازدید از مراکز آموزشی غیردولتی و احصای تخلفات و ارسال به شورای نظارت استان طبق اهداف شاخصهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش جزء وظایف مدیریت آموزش و پرورش نواحی و مناطق تابعه استان است.

علیخانلو گفت: در هفت ماهه سال جاری هیچ پرونده تخلفی در خصوص  بکارگیری نیروی غیر همجنس، اضافه دریافت شهریه و سایر موارد در قالب آیین جدید رسیدگی به تخلفات موسسان و مدیران مراکز آموزشی غیردولتی در ارومیه به شورای نظارت استان ارسال نشده است.

وی اضافه کرد: ۲ مورد جابجایی مرکز آموزشی بدون اخذ مجوز به شورای نظارت استان ارسال شده بود که به دلیل عدم رعایت مفاد آئین نامه رسیدگی به تخلفات به ناحیه یک برگشت داده شده است.

به گزارش ایرنا ۸۷۶ اموزشگاه مجاز علمی، زبان و مرکز اختلالات یادگیری در استان فعال هستند که ۲۹۸ موردآموزشگاه در شهرستان ارومیه در حال فعالیت هستند.

برچسب‌ها مدارس آذربایجان غربی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی بازگشایی مدارس ارومیه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس آذربایجان غربی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی مدارس آذربایجان غربی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی بازگشایی مدارس ارومیه مراکز آموزشی غیردولتی آموزش و پرورش شورای نظارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۷۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان گفت:متاسفانه بیشتر مدارس شهرستان قوچان بالای ۵۰ سال قدمت دارند و عملا استاندارد‌های لازم مدارس را ندارند و در حال حاضر ۷۰درصد مدارس قوچان فرسوده هستند.
جواد واعظ افزود:در حال حاضر شهرستان قوچان در حدود ۳۶ هزار نفر دانش آموز دارد که ۲۶۴۸ معلم وظیفه آموزش و پرورش آنها را برعهده دارند.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان گفت: آموزش و پرورش در حوزه‌های مختلفی فعالیت دارد که سه حوزه آموزشی عمرانی و پرورشی و تربیتی جزو سه اولولیت اول هستند و شاید بیشتر مردم حوزه آموزشی را مد نظر داشته باشند که خوشبختانه این اداره درسال گذشته فعالیت‌های خوبی در این حوزه داشته که در بخش پژوهش سرا که در حدود ۴ سال روبه تعطیلی رفته بود به ۲۶ رشته معرفی شد که در دو رشته از آنها حائز رتبه کشوری شده‌ایم همچنین در دانشگاه فرهنگیان امسال ۳۲ نفراز شهرستان پذیرفته شده اند.

واعظ افزود:در حوزه تربیتی و پرورشی، سال گذشته به عنوان اولین بار اعتکاف دانش آموزی با حضور بیش ۱۶۰۰ دانش آموز قوچانی برگزار شد.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با اشاره به فعالیت‌های مربوط به مشارکت سیاسی گفت: برای اولین بار در حوزه مشارکت سیاسی و با هدف افزایش مشارکت عملی دانش آموزان در بحث انتخابات با هماهنگی شورای نگهبان ۵۰ حکم برای دانش آموزان به عنوان ناظر انتخابات صادر و از آنها در روند برگزاری انتخابات استقاده شد و نتیجه آن در مسابقه‌ای با قالب دل نوشته جمع آوری و به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.

وی افزود: عملیات اجرایی این استخر در سال‌های گذشته آغاز و با اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی در حال حاضر ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد البته هنوز در بحث انشعابات مخصوصا در حوزه آب نیازمند دو میلیارد و دویست میلیون تومان اعتبار هستیم، اما در تلاشیم برای سال جاری به بهره برداری برسد.

واعظ گفت: در بحث مجتمع رفاهی فرهنگیان نیز این مرکز در سال‌های گذشته بدهی‌هایی به ادارات شهرستان از جمله بحث مالیات داشته که تاکنون مجموعا حدود ۸۰۰ میلیون تومان شده است و امیدواریم با تمهیدات اندیشیده شده به زودی شاهد فعالیت مجدد آن باشیم.

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • تمدید مهلت ثبت نام نخستین المپیاد آموزش هنر یزد
  • مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی شهریه مدارس غیردولتی هستند
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • ۱۷۶ رتبه برتر آموزشی در رامسر کسب شد
  • خبر مهم برای معلمان غیردولتی؛‌ کاهش محسوس ساعات کاری در هفته با بیمه کامل
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت